Avatar filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle
Avatar filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle

3 Ağustos 2010 Salı

Avatar filmi izle


-Avatar 2009 ABD / Türkçe Dublaj-

En İyi 50 Film:49. sırada
Sinemalar.com Puanı:7.9/10
IMDB Puanı: 8.9/10
Tür: 3 Boyutlu, Aksiyon, Animasyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Gizem, Macera
Yönetmen: James Cameron
Senaryo: James Cameron
Görüntü Yönetmeni: Mauro Fiore
Müzik: James Horner
Süre: 2 saat 46 dk
Gösterim Tarihi: 18 Aralık 2009 (Türkiye)

NOT: Filmi geçtiğimiz günlerde orijinal dili ve sonradan Türkçe Altyazılı, daha sonra da tek parça Türkçe Dublaj olarak eklemiştik. Şimdi ise elimize geçen Türkçe Dublajlı DİVX kalitesindeki versiyonu ile tekrardan sizlerin beğenisine sunuyoruz. Söz verdiğimiz gibi.

Efsane filmlerin yönetmeni James Cameron yine müthiş bir film ile bizlerle. Bu film henüz ülkemizde yeni vizyona girdi fakat tüm dünyada çok büyük yankı uyandırdı.
3 boyutlu (3D) sinema teknolojisinin geldiği müthiş değişimleri bu inanılmaz filmi izleyerek görmenizi tavsiye ediyoruz. Şunu da hatırlatmakta fayda var ki; tüm heyecanını yakalayabilmek için filmi sinemalarda Dolby ses sistemi ve CineBonus sinemalarının 3D yaratıcılık ortamında izlemelisiniz. Bizler yine de izleyemeyecek olanlar için yayınlıyoruz.
Film, Pandora gezegeninde Na’vi isimli, yokolmakta olan bir halkın yaşadığı yerde geçiyor. Jake Sully, eski bir savaş gazisidir ve bu halkın yaşadığı yere bir görev için gönderilir. Na’vi ler son derece uygar ve barışla doğanın buluştuğu bir gezegende yaşamaktadır. Askeri bir firma, Pandora gezegeninde misyonerlik yapması amacıyla yarı insan yarı navi olan canlılar yaratır ve onları gezegene gönderir. Bu projenin adı AVATAR’dır. Jake ise zaten tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş birisi olduğu için projeye gönüllü katılır.
Gezegene vardıklarında, halkın içinde gizli işler yürütme misyonlarının dışına çıkacak olan Jake, bu barış dolu canlıların yanında yer alma mücadelesi verecektir.
Filmin açıklamasını daha fazla uzatmadan sizleri bu 2009′un son harika filmiyle başbaşa bırakıyoruz ve iyi seyirler diliyoruz. Sadece görselliği itibariyle değil; konusu ve postmodernizme olan eleştirel göndermeleriyle de izlenmeyi hak eden bir yapım.
1.kısım







avatar filmi izle,popüler film izle,en iyi sinemalar







Benzer Filmler



Widget by Film izle

0 yorum:

 
Designed by: Popüler Film izle | Bu Site Bir Google Fenomenidir |