Devil "Şeytan"Filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle
Devil "Şeytan"Filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle

16 Ağustos 2010 Pazartesi

Devil "Şeytan"Filmi izle


Bu film çok konuşulacak! Korku Filmi sevenler için harika bir film geliyor.. Devil - Şeytan.. Asansör'de bir grup mahsur kalır ve içlerinden biriside şeytan'dır.. Bakalım filmde bizleri neler bekliyor.. Gerilim dolu bu filmi korku filmi hayranları sabırsızlıkla bekliyor olacak. İzleyen herkesi derinden sarsacak olan “Devil - Şeytan” 17 Eylül 2010’da dünya sinemalarıyla aynı anda Türkiye Sinemaları’nda gösterilmeye başlanıyor.

M. Night Shyamalan’ın kendine özgü tarzında, doğaüstü bir gerilim filmi olarak nitelenen "Şeytan"ın yönetmen koltuğunda Karantina (Quarintine) filmiyle tanıdığımız John Erick Dowdle var. Brian Nelson’ın senaryosunu yazdığı, hikâyesi M. Night Shyamalan’a ait “Şeytan”da Chris Messina, Geoffrey Arend, Logan Marshall-Green, Bojana Novakovich, Jenny O’Hara, Bokeem Woodbine ve Jacob Vargas oynuyor.

Geneli tek mekanda geçen klostrofobik filmin konusu kısaca şöyle; bir grup insan bir gökdelenin asansöründe mahsur kalır, buraya kadar tek sorun bu gibi görünse de aralarında bir kişinin şeytan olduğunu henüz bilmiyorlardır..
Filim Fragmanı


devil,devil izle,devil full izle,şeyten filmi,şeytan 2010 izle,şeytan full hd,şeytan türkçe dublaj izle,popüler korku filmleri

Benzer Filmler



Widget by Film izle

0 yorum:

 
Designed by: Popüler Film izle | Bu Site Bir Google Fenomenidir |