Hazel Filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle
Hazel Filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle

11 Ağustos 2010 Çarşamba

Hazel Filmi izle


Tayfun Şahin'in yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalıştığı romanı Hazel 1 Şubat 2010 da İskenderiye Yayınları etiketi ile kitapçılarda yerini alıyor.
Üçlemenin ilki olan romanın ayrıca aynı ismi taşıyacak sinema filmi için mekan seçimleri tamamlandı. Cast çalışmaları devam eden filmin çekimlerine yaz döneminde başlanacak.
İstanbul, Antalya ve Tekirdağ da çekilecek filme adını veren Hazel i genç oyuncu Burcu Cenger canlandıracak

Filim Fragmanı


AŞKIN PEŞİNDE YİTEN BİR HAYATIN ÖYKÜSÜ
Ali Aşiroğlu hayatının uzun bir bölümünü yapay insanların bulunduğu fanusun içinde derin nefesler alarak yaşamaya çalışmış bir medya patronudur. Başında bulunduğu şirketi kendi alanlarında deneyimli kişilerle birlikte yönetmektedir. Ege, Başer, Sinem..Başer’i bir baba gibi görürken, Ege en saklı sırlarını bile paylaştığı bir kardeş, Sinem ise gönlünü verdiği sevgilidir.
Ancak yıllardır birlikte olmalarına rağmen hiç birisinde bulamadığını bir gün staj için kapısını çalan Hazel’ de bulacaktır.
Kaybetme korkuları diğer insanlardan farklıdır.
Yaşamında değer verdiklerini kaybetmek, onun için elindeki tüm parayı kaybetmekten daha önemlidir.
Duygusallığın doruğunda yaşayan ama bulunduğu ortamda katı, çalışanlarının çoğu zaman konuşmaya cesaret edemediği bir patrondur..
Bir Cumartesi sabahı uyuyup kaldığı odasında gözlerini bir şarkı ile açar. Öfke ile kalkıp camını araladığında gördüğü manzara ya Allah’ın bir lütfu olacaktır, ya da vereceği sınavın ilk bölümü. Hazel elinde klimanın kumandasından yaptığı bir mikrofon ile çalan müziği sanki kendisi söylermiş gibi yapıyor bir yandan da müziğin ritmine kendisini kaptırmış dans ediyordur. Bu manzara onu çocukluğunun en derinliklerine kadar götürmüştür. Artık Hazel’i her görüşünde kalbi hiç atmadığı kadar hızlı atıyor, o despot ve sert adam gidiyor, yerine sanki 7 yaşlarında bir çocuk geliyordu.
Artık günler çok daha güzel geçiyordu. Bu kızda unuttuğu duyguları, kaybettiği annesini buluyordu. Allah, Hazel i sanki desen desen işleyip kendisi için yeryüzüne göndermişti. Gözleri, bakışı, duruşu, oynayışı, esprileri.. Tepeden tırnağa her zerresi..
Yaşanan hep güzellik değildir. Baş düşmanı olan İsmet Kartal boş durmamış, zehri verecek olan yılanı Ali nin içine çoktan salmıştır. Uğrunda bir hayat vereceği Hazel in ihaneti yetmezmiş gibi en güvendiği dostu Ege, bir gün şirketi İsmet Kartal a satar. Savcılık Ege yi yakalayacak ama sırf Hazel i işe alan Ege olduğu için şikâyetçi olmayacaktır. Bu Öyle Bir Sevmekti ki, savcı neden diye sorduğunda Ali parmağı ile Ege yi işaret edecek ve şu cevabı verecekti.

O adam bana hayatımın en güzel günlerini getirdi. Hani imkan olsa, ben Ona bir bir şirket daha, Oda bana bir Hazel daha verebilse..Hani imkan olsa da, geçmiş yeniden yaşanabilse..

Ali kaybettiği her şeyden vazgeçmiş sadece Hazel den uzak olmanın acısını yaşıyordur. Fakat bir gün İsmet Kartal Hazel’inde canını yakar. İşte o gün sadece kaderinin yazdıklarını yaşayan Ali, o günden sonra yaşanacakları kendisi yazacaktır..

hazel,hazel film fragmanı,hazel izle,hazel filmi izle,hazel full izle,hazel hd izle,2011 filmleri,popüler film izle,film izle

Benzer Filmler



Widget by Film izle

0 yorum:

 
Designed by: Popüler Film izle | Bu Site Bir Google Fenomenidir |