Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo Filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle
Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo Filmi izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle

18 Ağustos 2010 Çarşamba

Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo Filmi izle


Vay Arkadaş Filmi Çok Güldürecek....
Yaklaşık 1 milyon dolarlık bütçeye sahip filmin çekimleri dört hafta sürdü. Üç kafadarın heyecan dolu maceralarının İstanbul’un tarihi semtlerinde geçtiği filmin çekimleri Balat, Sütlüce, Beyoğlu ile Haydarpaşa Garı gibi yine tarihi mekânlarında gerçekleştirildi. Yaklaşık 150 kişilik teknik ekibin görev yaptığı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo” çekimlerinde; çatışma sahneleri özel efekt şirketi Gripall Effect ile gerçekleştirilirken, bazı sahnelerin çekiminde phantom serisinin yüksek hızlı kameraları kullanıldı. Bir gün öncesinde provası gerçekleştirilen trafik aksiyon sahnesinin çekimleri ise; 25 araç ile birlikte profesyonel sürücüler eşliğinde gerçekleştirildi.



Yönetmenliğini ödüllü yönetmen Kemal Uzun’un üstlendiği, Mahmut Kayımtu, Ahmet Kayımtu ve Ziyad Candan tarafından kurulan Barakuda Film Production yapımı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun çekimlerinden önce, Bozcaada’da oyuncularla birlikte okuma provaları ve senaryo çalışmaları gerçekleştirildi. Fırat Tanış, Ali Atay, Mete Horozoğlu gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı filmin başrol oyuncularından Demet Evgar; aksiyon sahnelerinin çekimleri esnasında ayağından sakatlandı.



Her ortamda her durumdan kendisine potansiyel belalar çıkaran, etliye sütlüye pek dokunmayan, içine kapanık Manik’in (Ali Atay), imam hatip lisesi mezunu Tik’in (Fırat Tanış), yüksek egosuyla cezbeden Kazanova karakterli Dildo’nun (Mete Horozoğlu), erkek gibi yetiştirilmiş komiser kızı Nil (Demet Evgar) ve arkadaşı Sevtap (Pamela Spence) ile kesişen yüksek tempolu hikayelerini anlatan “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”; Kasım ayında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.



Filmin mafya babası Mustafa Üstündağ (Sadık), psiko-fizik merkezi görevlisi Bihter Dinçel (Narin) ve Demet Evgar’ın (Nil) erkek arkadaşını canlandıran Fırat Doğruloğlu’nun (Soner) yanı sıra filmin kadrosunda yer alan, izleyicilerin yakından tanıdığı diğer oyuncular ise; Rasim Öztekin, Erdal Tosun, Ali Tutal, Bülent Çolak, Onur Özcan, Barış Başar, Metin Coşkun.
vay arkadaş,vay arkadaş film fargmanı,vay arkadaş full izle,vay arkadaş izle,vay arkadaş full izle,vay arkadaş çekimleri

Benzer Filmler



Widget by Film izle

0 yorum:

 
Designed by: Popüler Film izle | Bu Site Bir Google Fenomenidir |