Sihirbazın Çırağı 2010 izleAnlat İstanbul izle"Yüreğine Sor" film izleAbimm Filmi izleKader Film izle,kader full izleDeney Splice Filmini full izleCem Yılmaz’dan Yahşi Batı izlePers Prensi Zamanın Kumları filmi full izleHanger Askı filmi full izlePatch Adams Film izle,patch adams full izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle
Sihirbazın Çırağı 2010 izleAnlat İstanbul izle"Yüreğine Sor" film izleAbimm Filmi izleKader Film izle,kader full izleDeney Splice Filmini full izleCem Yılmaz’dan Yahşi Batı izlePers Prensi Zamanın Kumları filmi full izleHanger Askı filmi full izlePatch Adams Film izle,patch adams full izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle

29 Temmuz 2010 Perşembe

Sihirbazın Çırağı 2010 izle

0 yorum

-Sihirbazın Çırağı / The Sorcerer’s Apprentice 2010 ABD / Türkçe Altyazılı-

Yerli Puanı: 7.7/10
IMDB Puanı: 6.3/10
Tür: Aksiyon, Fantastik, Macera, Komedi, Dram
Yönetmen:Jon Turteltaub
Müzik:Trevor Robin
Süre: 1sa 41dk
Oyuncular: Nicolas Cage, Monica Bellucci,
Alfred Molina, Peyton List, Teresa Palmer

Dave, derslerini geçmeye çalışmakta ve aynı zamanda, üniversitede aşık olduğu kız Becky ile buluşma hayalleri kurmaktadır. Bu sırada hayatına dahil olan Balthazar Blake isimli garip ve gizemli birisi ile tanışır. Balthazar aslında bir sihirbazdır ve kendi gücünde birisini bulmaya çabalamaktadır. New York kentine, kötü güçler hakim olmak isteyince Dave istemeyerek de olsa sihirbazlık dersleri almaya başlayacaktır ve Sihirbazın Çırağı ünvanı ile hem şehri, hem de kendi özel yaşamını kurtarmaya çalışacaktır.
Nicholas Cage‘in yapımcı ve oyunculuğunu üstlendiği, özellikle ülkemizde merakla beklenen bu yapımı da Vizyonfilmizle.Net olarak vizyon tarihleri sırasında size sunuyoruz. Görüntü sinema çekim olmasına rağmen izlenebilir düzeyde ve altyazıda sorun görünmüyor.. Filmi izledikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
1.kısım







Devamını izleyin...>>

Anlat İstanbul izle

0 yorum

-Anlat İstanbul (İstanbul Tales) 2005 Türkiye / Yerli Filmler-

Yerli Puan: 6.6/10
IMDB Puanı: 7.5/10
Tür: Dram, Gizem, Psikolojik
Yönetmen:Ümit Ünal, Kudret Sabancı,
Selim Demirdelen, Ömür Atay, Yücel Yolcu
Müzik:Gökhan Kırdar
Süre:1 saat 39 dk
Oyuncular: Özgü Namal, Nejat İşler, Erkan Can,
Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan, Nurgül Yeşilçay,
Azra Akın, Ozan Güven, Altan Erkekli, Güven Kıraç

Bir İstanbul gecesi ve 5 ayrı yaşam, 5 ayrı masal… Klarnetçilikten Fareli Köyün Kavalcılığına soyunmuş bir adam. Mafya kuryesi Kırmızı Başlıklı Kız. Şanssız bir fahişe, Cinderella rolünde. Kendisini öldürmek isteyen birinden kaçan bir kadın, Prenses olarak ormanda 8. cüceyle buluşur ve İstanbul’a yeni göç etmiş doğulu bir genç uyuyan güzelle karşılaşır… Tüm bu yaşamların birleştiği bir tek ortak nokta vardır: Hepsi de hayatlarındaki dramı birer masal kahramanı gibi yaşamaya çalışmaktadır.
5 farklı hikayenin bir İstanbul akşamında anlatıldığı ve yaşamlarının kesiştirildiği bu film, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kısa rollerde bulunan ünlü oyuncuların katkısıyla ve ilginç kurgusuyla oldukça beğeni toplayan bu filmi Vizyonfilmizle.Net olarak sizlere sunuyor ve iyi seyirler diyoruz.
1.kısım





Devamını izleyin...>>

"Yüreğine Sor" film izle

0 yorum

-Yüreğine Sor 2010 Türkiye / Yerli Filmler-

Yerli Puanı: 6.5/10
IMDB Puanı: 6.4/10
Tür: Dans, Dram, Romantik
Yönetmen:Yusuf Kurçenli
Müzik:Ayşenur Kolivar, Ayşe Önder
Süre:1 saat 55 dk
Oyuncular: Tuba Büyüküstün, Şevval Sam,
Kenan Ece, Ayla Algan, Mahmut Gökgöz

Esma ile Mustafa isimli iki genç birbirlerine büyük bir tutku ile bağlıdır. İkisi için de aşklarından daha değerli hiçbir şey olmamasına rağmen önlerindeki büyük engel Mustafa’nın bir Hristiyan olmasıdır. Esma ise müslümandır ve Mustafa şimdiye kadar Hristiyan olduğunu herkesten gizlemiştir..
Osmanlı Devleti, Islahat Fermanı döneminde çıkardığı yasalarla Hristiyan ve Müslüman kesimin haklarını eşit hale getirir. Kiliseler de bu hakların korunabilmesi için, Hristiyan olduğunu gizleyenlere çağrıda bulunarak onlardan inançlarını açıklamasını ister.. Bu durum Mustafa’nın aşkı ve mensup olduğu dini arasında seçim yapmasına yol açacaktır..

Karadeniz’de çekimleri yapılan ve o dönemlerdeki yöre halkının yaşayışını özgün bir biçimde ifade eden bu yapıma, izleyenler tarafından olumlu notlar verildi. Sizlerin de film hakkındaki yorumlarınızı bekliyor ve Vizyonfilmizle.Net olarak iyi seyirler diyoruz.
1.Kısım








Devamını izleyin...>>

Abimm Filmi izle

0 yorum

-Abimm 2009 Türkiye / Yerli Filmler-

Yerli Puanı: 6.6/10
Tür: Aile, Dram, Komedi
Yönetmen: Şafak Bal
Müzik: Erhan Güleryüz
Süre:1 saat 59 dk
Oyuncular: Mustafa Üstündağ, Levent Üzümcü,
Haldun Boysan, Selen Seyven, Bülent Şakrak

Biri zihinsel engelli iki kardeşin traji-komik öyküsünün anlatıldığı bu filmde, Mustafa Üstündağ ve Levent Üzümcü başrolü paylaşıyor. Maddiyata herşeyden çok değer veren Çetin’in, kardeşlik bağlarının kuvvetlenmesiyle hayattaki en önemli şeyin para olmadığının anlatıldığı bu yapım izleyenler tarafından oldukça olumlu yorumlar alıyor.. Vizyonfilmizle.Net olarak sizlerin de yorumlarınızı bekliyor ve iyi seyirler diyoruz.
1.kısım



















Devamını izleyin...>>

Kader Film izle,kader full izle

0 yorum

-Kader 2006 Türkiye,Yunanistan / Yerli Filmler-

Yerli Puanı: 6.4/10
IMDB Puanı: 7.8/10
Tür: Dram
Yönetmen:Zeki Demirkubuz
Müzik: Edward Artemiev
Süre:1 saat 43 dk
Oyuncular: Erkan Can, Vildan Atasever,
Zeki Demirkubuz, Settar Tanrıöğen, Engin Akyürek

Uğur, hayat kadınlığı yaparak geçinen bir kadındır ve Zigor isimli bir suçluya aşıktır. Bekir ise Uğur’a aşık olan sıradan birisidir. Günün birinde işlenen bir cinayet, Zigor’un yıllarca hapse mahkum olmasına ve Uğur’un da ortadan kaybolmasına neden olur. Yıllar sonra ailesinin bulduğu bir kızla evlenen Bekir, Uğur’un tekrar İstanbul’a döndüğünü öğrenince peşinden gitmeye karar verir. Uğur ise hem yaşamak hem de hapisteki sevgilisine kavuşmak için mücadele vermektedir…

Zeki Demirkubuz’un yapım ve yönetmenliğini üstlendiği, etkileyici bir senaryoya sahip olan Kader filmi, izleyenler tarafından oldukça beğenilen; dram türünde alışılagelmiş yapımların dışına çıkmış bir film. Filmde sürekli ağır küfürlü konuşmalar olduğu için aile ile izlenebilecek bir film olmadığını hatırlatırız. Sizlerin de yorumlarınızı bekliyor, iyi seyirler diyoruz.
1.kısım











kader filmi kaliyeli izle,kesintisiz film izle

Devamını izleyin...>>

Deney Splice Filmini full izle

0 yorum

-Deney / Splice 2009 ABD,Fransa,Kanada / Türkçe Altyazılı-

IMDB Puanı: 6.6/10
Tür: Bilim Kurgu, Fantastik, Gerilim, Korku
Yönetmen: Vincenzo Natali
Müzik: Cyrille Aufort
Süre:1 saat 53 dk
Oyuncular: Adrien Brody, Sarah Polley,
David Hewlett, Delphine Chanéac, Amanda Brugel
Gösterim Tarihi: 23 Temmuz

Clive ve Elsa, moleküler biyoloji ve genetik alanında başarılı iki bilim insanıdır. Farklı türden canlıların genetik materyallerini karıştırarak alışılmadık türde canlılar elde etmektedirler. Bir firma ile anlaşan çift, özel laboratuarlarında insan genomuyla karıştırılan bir canlı elde etmenin uğraşı içine girerler. Bunun sonucunda, DREN isimli ve kendi düşüncelerinin bile çok ötesinde garip bir canlı yaratacaklardır.. Bu sırada da kendilerine destek veren firmanın kar amaçlı dayatmalarıyla uğraşmak zorunda kalırlar…
Henüz gösterimde olan ve izleyenler tarafından övgüyle söz edilen bu yapımı DivX kalitesiyle sizlere sunuyoruz. İzledikten sonra yorumlarınızı bekleriz. İyi seyirler.
1.kısım











Devamını izleyin...>>

Cem Yılmaz’dan Yahşi Batı izle

0 yorum

Bizdeki Puanı:7.8/10
imdb rating:7.3/10
Yapım:2009 Türkiye
Tür:Komedi, Western
Yönetmen ,Senaryo ,Yapımcı:Cem Yılmaz
Süre:120 dakikadır.
Vizyon Tarihi:01 Ocak 2010
Başrollerdeki Oyuncularımız:Cem Yılmaz, Demet Evgar, Ozan Güven, Özkan Uğur, Uğur Polat.

Ülkemizde komedide bir fenomen olan Cem Yılmaz‘ın Yahşi Batı adlı komedi-western filmi. Çocukluğumuzda pazar sabahları kahvaltıda Trt 1′den izlediğimiz Western filmlerini komedi ile birleştirerek seyircilerine suna Cem Yılmaz gerçekten tüm sinema dünyasından tam not aldı. Sponsorlarınıda arkasına alarak Türk Sineması’na başarılı bir film daha ekledi
1.kısım



2..kısım










Devamını izleyin...>>

Pers Prensi Zamanın Kumları filmi full izle

0 yorum




IMDB Puanı: 6.8/10
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Fantastik , Macera , Romantik
Oyuncular: Jake Gyllenhaal , Gemma Arterton , Ben Kingsley , Alfred Molina , Toby Kebbell
Yönetmen: Mike Newell
Senaryo: Jordan Mechner , Boaz Yakin , Doug Miro , Carlo Bernard
Senaryo (Kitap): Jordan Mechner , Boaz Yakin
Yapımcı: Jerry Bruckheimer , John August , Patrick Mccormick
Görüntü Yönetmeni: John Seale
Görüntü Yönetmeni: Harry Gregson-Williams
Filmin Websitesi: http://adisney.go.com/disneypictures/princeofpersia/index2.html
Süre: 1 saat 56 dk
Gösterim Tarihi: 21 Mayıs 2010 (Türkiye)
Zamanın kumlarını keşfettirecek olan bir hançeri korumak için haylaz prens ile gizemli prens istemedende olsa güçlerini birleştirmek zorunda kalacaktır. Bakalım kahramanlarımız başarılı olabileceklermidir.
1.kısım














Devamını izleyin...>>

Hanger Askı filmi full izle

0 yorum


Yapım: 2009 ~ ABD
İmdb:3.3
Tür: 3 Boyutlu , Gerilim
Oyuncular: Debbie Rochon , Alastair Gamble , Dan Ellis , Llyod Kaufman , Nathan Dashwood
Yönetmen: Ryan Nicholson
Senaryo: Ryan Nicholson
Yapımcı: Dan Walton
Afişe bakarak bir korku ve gerilim dolu zaman geçireceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz film vasatında ötesinde izlemek yada izlememek size kalmış fakat filmden pek memnun kalmadık.
1.kısım




2.kısım







Devamını izleyin...>>

Patch Adams Film izle,patch adams full izle

0 yorum

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 9 Nisan 1999
Yönetmen : Tom Shadyac
Senaryo : Steve Oederkerk , Hunter Doherty Adams (Kitap) , Maureen Mylander (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Phedon Papamichael
Müzik : Marc Shaiman
Yapım : 1998, ABD , 115 dk.
Oyuncular:Robin Williams (Hunter ‘Patch’ Adams) , Daniel London (Truman Schiff) , Monica Potter (Carin Fisher) , Philip Seymour Hoffman (Mitch Roman) , Bob Gunton (Dean Walcott) , Josef Sommer (Dr. Eaton) , Irma P. Hall (Joletta) , Frances Lee McCain (Judy) , Harve Presnell (Dean J.P. Anderson) , Daniella Kuhn (Adelane) , Peter Coyote (Bill Davis)
Hunter Adams , sürekli mutlu olması ile tanınan dünyanın belkide en pozitif insanıdır. Hatta öğretmenlerinden birisi ona Palyaço gibisin istersen bir sirke katılabilirsin bile demiştir. Adams ise ciddi bir şekilde palyaço olmayı düşünsede çok iyide bir doktordur. Fakat sonunda bir akıl hastahanesinde palyaçoluk ve doktorluk yapmaya başladı. Hasta olmak ve doktor olmak arasında gidip gelmeye başladı. Yönetmenlik koltuğunda Tom Shadyac‘ı başrolde ise Robin Williams‘ı görmekteyiz.
1.Kısım



2.Kısım









patch adams full izle,2010 filmleri izle,patk adam izle

Devamını izleyin...>>
 
Designed by: Popüler Film izle | Bu Site Bir Google Fenomenidir |