zorlu görev fragmanı izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle
zorlu görev fragmanı izle ~ Popüler Film izle, En Yeni Film izle,Film Seyret,Full Hd film izle

6 Ağustos 2010 Cuma

zorlu görev fragmanı izle


Zorlu Görev, JONAH HILL ve RUSSELL BRAND’i, genç bir plak şirketi çalışanının işbirliğine pek yanaşmayan Hollywood’un efsanevi rock yıldızını 3 gün içinde bir dönüş konserine çıkmaya ikna etme çabalarını anlatan bir hikâyede, Aşkzede filminin yönetmeni NICHOLAS STOLLER’la yeniden bir araya getiriyor. Bu komedi, başarılı yapımcı Judd Apatow’un (40 Yıllık Bakire, Kaza Kurşunu, Matrak Adamlar) en son filmi.
İşleri Aaron Green (Hill) hallediyor. 24 yaşındaki hırslı adama kariyeri için önemli bir görev verilmiş: Londra’ya uçmak ve Los Angeles’daki dünyaca ünlü Greek Theatre’da büyük bir geri dönüş konseri vermesi için, bir rock ilahına eşlik etmek. Plak şirketindeki patronu Sergio Roma (SEAN COMBS – Kesişen Yollar ve televizyon filmi Güneşte Bir Leke), onu bir konuda uyarıyor: “Bu sanatçı dünyadaki en kötü insan. Ona sırtını döndüğünde başına geleceklerden sen sorumlusun”.
fragman



zorlu görev fragmanı izle,get hım grek izle,popüler filmizle ,zorlu görev full izle,zorlu görev filmi,zorlu görev kesintisiz izle

Benzer Filmler



Widget by Film izle

0 yorum:

 
Designed by: Popüler Film izle | Bu Site Bir Google Fenomenidir |